Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

100 % free Diapers


Akhirnye si adha dah free diapers..
Tahniah buat anak mama..

Sebenarnya dah nak masuk minggu kedua dia dah tak berpempes langsung.
Sebelum ni siang je dia tak pakai diapers.
Malam confirm pakai sebab terbabas kes malas bangun gi toilet.
satu lagi kalau nak popoo dia mesti mintak pakai diapers...

Sekarang alhamdulillah dia dah tak pakai dan tak mintak pun nak pakai.
Nak popooo masih gagal untuk dia berak dalam jamban,
Tapi dia rela berak kat luar(laluan air kat ruang parking)...
okeyla kan dari dia nak buang dalam diapers.
Mama just sembur air je buang itu najis...

Sekarang tinggal si twin je nak latih..
setakat ni asyik terbabas je.
bila dah kencing dan popoo baru tunjuk kat mama..
Nak latih twin perlu kesabaran sebab kena handle 2 sekali..