Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Karikatur...

Produk yang baik harusla dikongsikan dengan anda

Umi kini adalah pengedar sah produk shaklee. Dah bertahun guna baru tergerak hati nak.jadi ahli kan.

Umi guna mula-mula adalah produk set berpantang shaklee. Masa tu dalam berpantangkan kembar. Umi start makan masa hari ketiga berpantang. Badan cergas, luka cepat sembuh, badan xmudah letih dan susu badan yang banyak...

Bila dapat twin umi cuba ambik mealshake sebab wiwin umi ad asma dan susah nak.makan. alhamdulillah sejak start bagi mealshake anak umi bertambah chubby, selera makan menjadi, dan yang penting jarang dah sakit. Tahun ni baru sekali warded hospital dari 2tahun yang kerap sakit.

Baru ni si kakak demam xnk kebah. Umi bagi makan nutirferon shaklee sebagai suppliment untuk dia. Alhamdulillah panas semakin hilang. Walaupun demam makan tetap selera.

So kepada yang nak dapatkan suppliment shaklee bolehla hubungi umi terus di 0104263496. Whatsapp pun boleh.

Umi.jugak sediakan suppliment mengikut bajet poket anda.

Bergambar dengan anak bujang

Bulan ni bulan kelahirannya. Budak yang banyak cakap dan banyak tanya. Budak yang cengeng dengan adik pun kalah. Tidak boleh diusik sikit nangisla kejenya.

Tapi diala penghibur kala duka. Diala penawar duka dan lara.

Sl

Bermasker muka

Alkisah baru berlaku kejap je tadi... Memang dah lama dah teringin nak beli dan pakai. Asyik jumpa yang online je kan so terbantut la niat nak membeli dan memakai.

Malam tadi adik bongsu umi ajak gi uptown shah alam yang xjauh dari rumah(jalan kaki pun sampai) tu. Jalan-jalan sampaila kat satu gerau jual produk kecantikan. Sementara adik memilih seluar umi berhenti kat gerai tu. Sekali nampaklakan mask ni. Murah pulak tu. Rembat 10 dengan harga rm1 setiap satu.

Balik dari uptown bagi tido anak-anak dulu. Kalau tak habisla dorang menangis tengok muka mamanya hitam. Sebab pernah jadi satu kejadian si kakak lari ketakutan langgar pintu bilik. Kesian kat dia.

Bila anak dah tido umi pun operasikan la muka yang dah memang xberapa nak cantik. Pakainya memang senang cuma likat je sikit. So korang boleh pilih nak.letak satu muka atau letak kat tempat korang suka.

Dah siap.letak biarkan la dia kering... ops!!! Jangan pulak korang letak dekat dengan kawasan berbulu ye.. kang hilang semua bulu korang.

Bila dah kering part membukanya umi tak berapa suka. Kenapa?

♥ ia amat menyakitkan.. huhuhuhu pedih je rasa kulit muka bila kita tarik mask tu. Mungkin sebab dia tarik sekali bintik2 hitam yang ad di muka kita.

Sakit-sakit pun umi puas hati. Sebab kulit muka xrasa macam.kertas pasir lagi. Tiada lagi biji kat muka.

Insyallah minggu depan umi buat lagi. Sayangla kan dah beli 10 xkan nak buang pulak...

Isnin

Hanya rm100

Apa yang rm100?

Anda mahu kurus secara sihat?

Nak kurus tanpa ada perasaan takut?

Bajet tak banyak untuk menguruskan badan?

Jom dapatkan set slimming bajet shaklee hanya rm100.

Ini adalah testimoni kakak umi sendiri yang mengamalkannya xsampai sebulan dah turun 4kg.

Sekarang tengah makan set yang kedua.

Anda bila lagi mahu mencuba?
Bermunat nak cuba sila komen or whatsapp di 0104263496.

Minggu penuh cabaran

Minggu lepas di awal bulan november minggu yang penuh dugaan buat diriku.

Ditambah lagi dengan kesihatan twin yang sakit serentak. Mencabar kesabaran namun ku tempuh jua.

Aku berpegang pada satu. Ini adalah salah satu ujian oleh Allah untuk diriku. Aku redha menghadapinya walaupun penat tidak terungkap menguruskan anak sendiri tanpa suami.

Allah tidak akan menguji hambanya jika hambanya itu tidak mampu untuk menempuh dugaan yang diberikan.

Alhamdulillah ku berjaya menempuh segala dugaan ini dengan sabar. Kini wiwinku dh sihat sepenuhnya. Si kakak tidak lagi demam dan bengkak pipinya. Si adik dah xlagi kena asma yang sampai tahap kena masuk wad...

Testing

Wah dah lama meninggalkan blog yang banyak kisah duka dan lara. Nak tutup rasa sayang...
So nantikan cerita terbaru dri umi dan anak-anak

posted from Bloggeroid