Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Testimoni Diri Sendiri ---- Set Natural 99 + sabun Metal Fortis




Dulu umi rasa dah pernah pos entry pasal produk ni.
Tapi nak up lagi sekali.
Okey baru-baru ni produk "bedak arab" telah melanda malaysia.
Oleh kerana terpengaruh makanya umi pun guna jugak.
Memang tak nafikan segala jerawat semua tersembunyi bila pakai bedak arab ni.
Satu lagi bedak ni memang senang pakai,
So kalau bangun nak pergi kerja dah lewat tu pakai je bedak arab tu kan.
Tidak susah nak pakai cream bagai.

Tapikan, baru-baru ni bedak tu dah hbis kat tangan umi.
Nak guna pun takda stock.
Tunggu stock baru sampai lambat lagi, nak beli mahal sangat.
Tak sanggup tau beli online mahalnya 2 kali ganda dari beli borong.

Akibat tiada bedak arab makanya muka ni naik mencanak jerawat halus.
Lihat gambar yang tak pakai tudung tu, nampak jerawat halus bermaharaja lela dimuka.
Bertambah tak comel waaaaaaaaaa...
Sampai my mum tegur kenapa muka penuh jerawat.

Kerana nak tunggu jugak stock bedak arab sampai dari pembekal ku try minum aurawhite.
Bukan bertambah kurang tapi makin naik mencanak.
Kalau basuh muka terasa biji-biji jerawat.

Oleh kerana tak sanggup lagi melihat muka macam ni, umi start balik pakai "Set natural 99 + sabun metal fortis kaler hijau).
Alhamdulillah, jerawat halus makin kurang.
Gambar pakai tudung 1 minggu lepas guna.
Akhirnya muka ku ni kena guna produk murah je baru rasi.
Lepas ni jangan gatal nak guna produk bukan-bukan.

So kepada yang nak try boleh whatsapp umi:
0104263496




Tiada ulasan: