Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Dia Mari 3 Sekali


Time mood nak update blog ke laut ni, boleh dia mai 3 serentak pulak.
Lihat si jari kakak say no.
Hahahahaha.
Dia nak wat peace tapi tak jadi.
Dah pandai nak bergambar.
siap laga pipi dengan mamanya,
Bila di tanya anak sapa jawan dengan laju anak "AYAH"...
Adoi! anak ayah la sangat ye kakak.
Ayah mai tido sebelah atau kacau dia meraung tak ingat dunia.


termenung memikirkan BE yang mai sekali gus.
Selalu tengok entry orang je bercerita BE mai banyak-banyak.
jelous dalam hati tu tetap ada.
Tapi kena batang hidung sendiri dah panik sebab tak citer yang best nak publish
Huhuhuh

Tiada ulasan: