Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Kalau Dah Namanye Kembaq Gaya Tido Pun Sama Sahaja


Sori gambar kabur...
Nila gaya twin tido malam tadi..
Sama tak atau hampir sama???
Selalunye gaya tido dorang sama tapi takleh dok dekat-dekat.

Bila terjaga nak susu ikut suka hati depa je nak hentak kaki.
Tak kira tang mana duduk.
Kalau dekat confirm kena salah sorang.
Dari seorang je nangis last-last dua-dua dok pakat nangis tengah malam.
akhirnye kepala mama yang pusing..

Korang perasan tak???
Cuaca panaskan sejak akhir - akhir ini.
Jangan katakan MA panasa anak-anak lagila..
Tak tido lena dibuatnye.
Berpeluh kepala dan badan dorang...



1 ulasan:

eMMe berkata...

Salam Umi...
mmg bergaya... rileks je nyusu sendiri.. senang dah uminye.. kan.. meh tgk twin kite lak, hehehe..
nak masuk 5 bln twin Me..