Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Sabtu

Inila Rupa Bila Stock Hari-Hari Masuk


Salam..
Inila perniagaan sampingan umi sekarang.
Alhamdulillah permintaan yang tak pernah putus.
Hasil tunjuk ajar dari kakak yang banyak mengajar umi tentang bisness ni.
Buat pengetahuan kawan-kawan inila gambar sebenar hari-hari stock masuk.
Tempat ni kat kedai kawan umi yang jugak kakak yang umi maksudkan.

Bukan nak riak atau takbur.
Dengan meniaga sabun kami dapat keuntungan cecah 1k atau lebih tiap2 bulan.
Memang nampak renyah ye la botol berat 10kg.
pastu nak angkat, nak hantar dan susun.
Tapi bila dapat income sebulan lebih dari 1k sapa yang tidak suka??
Anda tidak mahu mencari pendapatan sampingan yang lumayan.

Untung ada rugi tidak akan anda jumpa.
Kenapa umi mengatakan begitu?
Kita menjual produk yang orang akan sentiasa guna, dan sentiasa orang akan beli.
Tidak akan ada sedikit kerugian yang anda terima.
percayala cakap umi.

Umi mula modal dengan rm500 sahaja.
Serius umi tidak menipu anda.
Duit tu umi pinjam dengan kawan dalam fb.
Umi tidak pernah jumpa tapi dia berikan kepercayaan pada umi untuk mulakan bisness ni.
Alhamdulillah dengan modal sebanyak rm500 umi dan mampu mengorak langkah.
Kadang-kadang order sehari melebihi 1k punya modal.

Anda mahu mencuba.
Tidak perlu bukak kedai.
jual online dalam fb sahaja isyallah berjaya.
Jangan kata dalam diri dah ramai jual so payah nak dpt customer.
Jika anda jual dalam fb anda mempunyai rakan sendir.
so dengan rakan anda itula anda dapat mencari customer.

Jika berminat sila
Mesej/whatsap/telefon ke
0104263496
Ummi.

Sedia membimbing anda dari bawah.
sample produk disediakan..

1 ulasan:

nurbijen berkata...

Tahniah.. mmg lumayan kalau pendapatan sampingan lebh dari 1k :)
rezeki anak2 tu :)