Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Cuti-Cuti Malaysia- Teluk Kemang (part last)


Part last memang langsung tak banyak gambar.
waaaaaaaaaa
Kami keluar dari rumah penginapan jam 10 pagi.
awalkan?sebab en suami ajak checkout awal ada keje katanya.

Gambar first MA tangkap atas kerusi dalam rumah.
Itu je ada gambar kenangan dalam rumah sewa.
Ntah kenapa tak tangkap gambar rumah kami duduk.
serius duduk rumah tu memang puasa hati...

Ada katil,aircond, mesin basuh, rice cooker, pemanas air,beras, teh, pinggan mangkuk.
Dan banyak la lagi dorang dah letak.
Tilam / toto pun banyak.
So memang puas hati.
Astro je non ada ye.


Ni gambar kat pantai mana ntah.
MA lupa.
Singgah sekejap masa ontheway nak balik.
Pantai ni takleh mandi tak taula sebab apa.
Muka takleh blah sebab menghadap panas.
so semua berkerut muka.

Habisla sudah cerita cuti-cuti malaysia kami.
So next plan sebelum puasa kami nak gi jalan - jalan lagi...

2 ulasan:

aLyNnZ berkata...

Seronok sebenarnyer dpt jalan2 lagik2 dgn anak2..

Orked berkata...

sonok ade ank kembar...