Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Sabtu

Baby Baru.... (Rindu Bau Baby)


Comel tak baby ini???
Tembam dan putih.
Tak macam orang yang dukung tu, gelap dan keding.
Hahahaha.
Ambik berkat mana tau ada rezeki nak dapat baby boy pulak kali ni..
Sungguh ku rindu bau baby waktu lahir.
Orang kata bau syurga...

Berangan nak tambah anak, tapi kembar dan adha ni pun dah tak terkawal.
Tapi kalau ada rezeki insyalllah MA terima dengan hati terbuka.
Huhuhuhu...

1 ulasan:

nurbijen berkata...

comel nyer baby tu... nampak besar jer, berapa kilo tu?
saya pun rindu bau baby, tak mmg kena hold dulu hasrat tu :)