Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Tengok Wayang Bola Kampung The Movie


Ini gambar ditangkap masa tunggu cerita bermula...
Masa datang dan tunggu dalam ni adha dah ajak keluar...
Dia bosan kot.
Sebab masuk dalam ni awal sebelum kul 9.
Cerita pun ditayangkan agak lambat sedikit dari waktu.

MA belikan nugget untuk dia dan makanan lain untuk mama.
Best jugak wayang GSC pradigm mall ni.
Besar dan tempat duduk yang selesa.
Malam tadi kami boleh pilih nak duduk kat mana yang kami suka.
Kami ambik tempat duduk tengah so cntre la kan.




Bergambar dengan adha ni anak jiran depan rumah.
oleh kerana tiket dapat 4 so ajakla dia ikut.
lagipun MA bukan tahu jalan nak gi sini.


MA bercerita serba sedikit tentang Bola Kampung The Movie ni...

Cerita dia memang best bagi MA dan adha.
Manakan tidak adha tengok dengan kusyuk ajak keluar time cerita ditayangkan pun buat tak tahu.
Cerita ini lagi seronok dari upin&ipin the movie.
Serius umi cakap cerita ni tak membosankan.

Kalau kawan-kawan nak bawak anak gi tengok wayang.
MA syorkan tengok cerita ini..

Memang TERBAIK!!!

1 ulasan:

aLyNnZ berkata...

Wahhh..jealous nyer...alynn pun mmg plan nak g tgk..anak akynn oun minat karton nie..kalau adha tekun khusyuk gerenti best lar movie nie...ishhh tak sabar nyer..