Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Pink Yang Tak Boleh Di Pisahkan Dengan Anak gegirl


Wah anak gegirl mesti baju yang korang pilih mesti banyak kaler pink kan.
Tak kisahla baju/seluar/dll.
Mesti banyak koleksi pink..

Baju kat atas ni MA beli murah punya je.
tak mampu nak beli mahal2.
Janji anak-anak ada pakaian.
Beli waktu sale dalam giant baru ni..
2 set ni tak sampai rm40...


Gambar ni hari sabtu petang.
Pink lagi!!!
dalam kereta ontheway nak gi hantar sabun ke puchong..
Baju beli kat carefour.. Murah2 je rm 20 sepasang...



Ni gambar semalam.
tengah bersiap nak gi jalan-jalan dengan kawan mama.
baru lepas mandi.
Pink jugak...
baju beli kat giant 1 set rm 2+.

(*** anak korang pakai baju jenama2 ke???

2 ulasan:

ArELeEz berkata...

ape ade pd brand? yg penting bj tu selesa & comel! ;)

mamafarah4 berkata...

haruslah pink tuk gegirl.. tapi apakan daya anak2 semua minat kaler yg berlainan..Hahaha