Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Gambar Makanan Pulak!!!


Inila menu utama makan tengah hari masa event hari ahad hari tu..
Sedap tau...
Ini geng kembar jugak yang masak...
MA tempah je, tak sempat nak memasak dengan kembar yang lasak.
Setakat nak makan sendiri boleh la kot...


Ini adalah menu kedua..
Laksa utara air tangan sendiri.
Buat sikit je sekilo lebih sikit ikan.
Sebab nasi dah berat takut membazir jadinye.
Lagipun ada orang pregnant request nak makan laksa.
so kena buat jugakla....

Habis jugak 3 kampit laksa panjang tu...


Ini menu sampingan.
semua MA order dengan tuan yang sama iaitu nasi ayam.
Kalau berminat nk order boleh klik link di bawah yea::::

PN Suriani

Tiada ulasan: