Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Bermain Di Dalam Giant Seksyen 13


Hari sabtu hari jalan-jalan bersama anak-anak..
Jalan gi mana?
jalan-jalan sambil menghantar sabun orang order.
anak-anak adalah peneman setia mama meniaga secara kecil-kecilan..
sampaikan bila naik kereta ada cakap ::

" mama nak gi hantar sabun ye"...


Alang-alang hantar sabun berdekatan dengan giant 13,
MA bawak anak-anak masuk dalam tu.
tak sangka pulak ada mainan ni dalam giant tu.
selalu pergi MA just beli barang dan main gelongsor depan kfc tu je..
Sekali nak gi beli mcd tengok mainan ni ada.
Depan kedai courth mamorth...
caj masuk rm 5 satu kepala..



Mula-mula just masukkan adha je..
almaklumla kembar takkan main jika mamanye tak masuk sekali.
Kalau mama masuk total bayaran semua rm 40..
Mahal benar.
Tapi oleh kerana kesian tengok si wiwin nak main.
MA bayar jugak.
Tapi just 15 ringgit je.
Mama masuk free. Bolehla snap gambar dorang main..

balik je dari sini, dorang mandi minum susu terus lena.
MA masak kat dapur sedar-sedar senyap je depan tv..



1 ulasan:

ArELeEz berkata...

sure diorg enjoyce abis!