Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

SELAMAT SUDAH

Alhamdulillah, selama sudah sampai di rumah.
Bestnye bercuti di kampung.
Tapi yang tak best tak merasai nikmat berpuasa dengan mak.
Salah timing balik kampung.
huhuhu.

Tapi apa-apa pun memang best.
Mak masak sedap-sedap dan MA jadi tukang rasa.
Anak-anak pun happy walaupun taknak dengan neneknye.
Walaupun hanya 2 hari je balik kampung tapi kegembiraan itu jelas terpancar.

Sejak adik MA dok Johor mak bukak puasa sorang - sorang je.
Walaupun ada opah, tapi opah tak puasa dah coz opah dah nyanyuk.
Tak kenal sesiapa lagi.
Dengan kehadiran MA ada jugakla peneman mak berbuka walaupun MA berbuka awal.

Sedih rasa nak balik tadi.
Sebab MA akan jumpa mak balik raya kedua.Tahun ni, pagi raya bermaafan dengan mak dalam telefon je la.
Tu pun mungkin tengah hari sikit.
Sebab kawasan rumah MIL line takda.