Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Hilang dan Takkan Berganti

Nak taip entry takda mood sebab handset merangkap kemera mama dah punah.
Disebabkan oleh anak-anak yang sedang membesar.
Nak nangis mama tengok handset jem takleh nak bukak langsung.

Sudahla handset punah now memori kad pun hilang.
Habis sudah gambar dalam tue. 
Yang sedih gambar twin dari kecik ada dalam tu tak sempat nak pindah masuk dalam disk.
 
Hilang sudah gambar anak2 yang takkan berganti.
Salah mama jugak, sudah tau memori kad tu kecik gi simpan lagi dalam bag.
Bag tu pulak adha suka main confirm dia ada bawak keluar.