Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Inila Jadinye Bila Dah Ngantuk Sangat


Ontheway balik dari event bifday party twin di Puchong.
Tiba-tiba senyap je kat belakang.
Rupa-rupanye adha dah lelap.
Dalam keadaan terduduk.
Dah sampai rumah pun tak bangun.
Biarkan dalam kereta sampaikan dia bangun sendiri..

Gugur Jantung Mama :-(






Hari-hari macam ni kat rumah.
Luruh jantung mama bila situasi begini terjadi. 
Umpan barang lain tetap jugak nak berebut.