Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

HAPPY BIRTHDAY MY SON

 
Sebenarnye wish nak dah terlewat nak di tulis.
Tapi takpela MA nak jugak wish.
Sebab apa MA lambat buat entry itu biar MA sendiri yang tahu dan simpan
 
Pada 26 November 2012.
Genapla usia my little hero yang sorang tu 3 tahun.
Alhamdulillah Tuhan masih panjangkan umurku untuk menjaga anak ku sehingga usia sebegini.
 
Adha, sekarang dah makin bijak berkata-kata.
Manja pun lebih dari adik-adiknye.
Mungkin dia tahu dia anak lelaki sorang dalam keluarga kecil ini.
 
Pandai mengadu no 1, pandai mengamuk pun bagi kat dia jugak.
Tapi senakal mana kamu, kamu tetap anak kesanyangan mama.
 
Buat anak mama:
 
Mama ucapkan selamat hari jadi yang ketiga.
Semoga menjadi anak yang soleh.
Pandai menjaga adik-adik bila besar nanti.
Kurangkan sifat mengamuk dalam diri sebab mama letih nak melayan.
Belajar pandai-pandai biar menjadi manusia yang berjaya.
 
I LOVE U Muhammad Dzal Adha

1 ulasan:

ArELeEz berkata...

happy belated besday, dear adha..! semoga jd anak soleh & b'guna pd agama, bangsa & negara.. aminn..