Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

"TER"CASHOUT

Hancur harapan nak tunggu jadi RM100.
Tula gatal tangan lagi gi tekan cashout.

Bukan apa,MA terkejut semalam check baru ada RM 50.
Bukak hari ni tengok dah nak dekat RM100.

Mana datang RM 50 lagi tu.
Nak kata BE paling kuat dapat RM 7.
Itupun last dapat bulan puasa hari tu.

Aslnye nak cuba kira manual betul tak amount yang terpapar.
Sekali tertekan cashout.
Takpela nak wat macam manakan.
Rezeki jugak tu.

Ini adalah kali kedua MA cashout duit nuffnang.
Kali pertama RM 50 je...
Kali kedua RM 90.++

Ok la tu kan dari takda.
Nanti dah sampai check MA buat entry ye.

TY nuffnang.
Rajin2 la berikan BE kat blog ku.

1 ulasan:

Kak Izan berkata...

bila lah akak boleh tertekan cash out tu... hihihihihi :D