Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

KORANG RINDU TENGOK GAMBAR TWIN LATEST????

Dah lamkan tak letak gambar twin yang terbaru.
Almaklumla handset ku punah so memang dah jarang bergambarla kan.
Baru-baru ni ada gi birthday party anak member, dorang tangkap gambar ada la terselit beberapa keping gambar twin dengan maknye.
Kalau yang rindu tu bolehla tengok.
Kalau takda klik pangkah kat tepi blog tu ye...


Gambar first mama sedang membetulkan baju.
Adik sedang berjalan dengan memegang belon.
Alhamdulillah makin laju sudah dia jalan.


Masa ni tengah bifday boy.
Kembar jugak, sorang lagi tengah merangkak tu ha.
Time pegang ni boleh pulak si adik kat sebelah tu menangis ha tengok mama pegang baby lain.
Cemburu owh!


Penat melayan sampai terduduk.
Kesian si kakak malas nak jalan.
Merangkak je dia tahu. 
Pastu berdiri kat tepi bersama suami.



Makan time.
Alhamdulillah behave je dorang duduk.
Takda ngamuk macam dulu-dulu.

 Time ni patung besar datang.
Adha orang pertama dia pegang. 
Melompat kawan tu bila pandang.
Menangis jangan citerlakan sampai malam mengigau.
Si adik sampai sudah duduk atas riba mama.
Yang berdiri tu si kakak.


Habis sudah gambar latest twin.
Kalau ada lagi nanti MA letak ye.





3 ulasan:

Nens Collection berkata...

waduh2..comel2 jek tgk deorg berpasangan, sume sama baju sama..sonoknyer ade twin!

PinkUmmi berkata...

sweetnye tgk twin nih...teringin jugak nak ank twin...

thenunu berkata...

same la,kita pun ada twin tapi non identical twin