Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

BILA DIA FANATIK BOIBOI

Bila si anak teruna dah giler dengan cartoon boiboi. 
Pantang nampak gambar boiboi mesti nak.

Setakat ni dia banyak baju angry bird je.
Dulu minat angry bird.
Sekarang tukar selera kepada boiboi.

Kalau gi carefour seksyen 23 laju je dia tuju ke kedai buku.
Sebab dia tahu kat situ ada jual buku mewarna boiboi.
Setakat ni dia dah 3 koleksi buku mewarna boiboi.

Bifday dia bulan depan, ingat nak beli kek gambar boiboi.
Sekali tanya dia nak kek Boiboi ke, angry bird ke , Upin & Ipin ke atau Ultraman...



Jawapan dia:





Ultraman

Dah beralih arah lagi.
Sekarang balik rumah pengasuh dia dah tau dah 7.30 tu memang citer ultraman di siaran 611.

3 ulasan:

Nens Collection berkata...

hehehe..budak2 kan..ape yg die tgk yg tu die berkenan..hehe

Kak Izan berkata...

anak2.. ikut apa yang dia nampak.. bila best jer dia minat... :D

Nigina berkata...

samalah ngan anak i ... huhuhu sibuk ngan boboiboy dia...