Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Sabtu

SUNYI LA PULAK!!!!!

Bila dorang bangun macam-macam kerenah dorang buat.
Ada yang nangis, ada yang kenjah rumah dan ada yang memukul adik.

Sampai satu tahap dalam rumah ni asal dorang celik mata memang tak pernah senyap.
Mama dah jadi tarzan bila sampai satu tahap takleh nak handle.

Tapi bila dorang tido time macam ni, alahai terasa sunyi la pulak.
Nak pulak gomol dorang bagi bangun.

Tapi tak pernah lagi buat.
Kalau buat dorang bangun confirm mengamuk sebab tidak cukup tido.


1 ulasan:

hainom OKje berkata...

Biasalah dah namanya budak kecik...ada aje yg diaorang nak buat....samalah mcm OKje selalu jugak jadi tarzan heeee