Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

JANGAN CEPAT TERPEDAYA DENGAN YANG KITE BACA


Hari ini MA tengok ramai post entry pasal citer ni kan.
Mesti citer tu mengatakan bahawa ibu kembar melahirkan kembar 12 dan terpaksa memilis salah sorang je.
11 lagi akan dibunuh dengan mencampak dari gunung yang tingggi.

Nampak tak kat situ tak logik!
Ada ke nak campak dari atas gunung.
Pastu kembar 12 bayi besar - besar pulak tue.
Kalau kembar 12 confirm kena masuk inkubator faktor berat tak cukup.
Kalaula rupa baby macam kat atas tu boleh korang agak tak perut mak dia besar mana.

Citer sebenar adalah pada gambar di atas adalah:

kembar 2 yang di lahirkan dalam 6 family.
Dalam masa 6 hari.
Di antara tarikh 17-22 april.
Lihatla kegembiraan di wajah ibu bapa kembar tu.
Kalau bayi tu nak kena bunuh takkanla nak senyum lagi.

***pst.. kadang-kadang citer semua takleh nak dipercayai.

1 ulasan:

Kak Izan berkata...

yer ker.. tu la kan.. main baca dah terus terpedaya.. ;(