Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Telur Kembar > ku Rinduimu


Tadiku terbaca satu entry di blog yang umi follow.
Tiba-tiba nampak dia post pasal telur kembar ni dengang mitos pasal dapat anak kembar.
Terus ku rindu nak jumpa dengan telur kembar ni tau.

Kenapa tiba-tiba ku rindu telur kembar?
Sebabnye masa ku pregnant twin tahun 2010 boleh katakan tiap-tiap kali ku beli telur mesti ada yang kembar.
Sampaikan dalam 10 biji tu sekurang-kurangnye 5 biji mesti kembar.

Tapi sekarang tidak lagi ku jumpa sejak kembar dah berusia setahun ni.
Adakah mitos dapat telur kembar boleh perolehi anak kembar boleh di percayai?
Bagi umi tidak kot mungkin kebetulan je nak dapat kembar.
Umi dapat telur kembar pun setelah ketahui umi pregnant kembar.

1 ulasan:

yana yani berkata...

yana pon kdg2 dpt jgk telur kembar nih..kebetulan jer kot yg dpt ank kembar tuh...