Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

SIMPUL KASIH


Insyallah aktiviti di hujung minggu ini akan ku isikan masa dengan membuat kuih "simpul kasih".
Serunding yang di oder pun dah sampai.
Ada 2 jenis serunding satu "serunding ikan" dan satu lagi "serunding daging".

Wah banyak owh serunding tu, MA beli 1 paket sedang setiap jenis.
So banyakla dapat nantikan kuihnye.
Ada sapa-sapa berminat nak order tak?
Kalau nak yang dah goreng boleh nak yang frozen balik goreng sendiri pun boleh.

Jual murah-murah sudahla kan.
Takyah ambik untung banyak-banyak.

***pst.. kalau berminat email MA ummi.perak@gmail.com

Tiada ulasan: