Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Nazim Othman Di Hentam Gara-Gara...


Ku sebenarnya tidak la berapa kenal sangat dengan pelakon ini. 
Rupa-rupanye nazim othman ni tengah melonjak naik keran drama Dejavu Kinabalu.


Pagi ni ku bukan blog gosip abang beutifulnara ada keluar gosip ni.
Pasal tweet nazim othman tentang UKM.

"Oleh kerana tweet di atas, banyak pihak terutamanya pelajar UKM yang melahirkan rasa tidak puas hati. Mungkin mereka kecewa apabila universiti kesayangan mereka dikatakan usang oleh Nazim Othman yang sedang mencipta nama menerusi drama Dejavu Di Kinabalu. Namun Nazim Othman ada penjelasannya yang tersendiri." (copy paste dari blog abang nara)



Apa-apa pun nazim othman telah pun memohon maaf di laman tweetnye
kepada warga UKM yang terasa dengan apa yang ditulisnye.
Korang nak tau lebih lanjut klik link kat bawah.

Beutifulnara

5 ulasan:

Saleha berkata...

salam kenal umi.. singgah dan follow sini juga
ada masa singgahla blog kita juga :)

semoga kita boleh jadi kawan :)

msredcheesecake berkata...

hati2 bila berkata2...kdg2 kita xde niat sakitkan hati org... tapi org still terasa

ieda berkata...

alooor
harap x disensasikan isu macam nie
perkara biasa nie .. uhuhu

ArELeEz berkata...

dia ni yg b'lakon jadik bazli dlm dejavu di kinabalu tu kn? hmm.. xminat dia kot..

Che Rosliza Che mat berkata...

hai! macam2 hal...