Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Jadual Waktu Imsak Dan berpuasa Tahun 2012 (shah alam, petaling jaya, gombak.,hulu selangor,hulu langat & sepang)


Dah start puasa wajib tahu bila waktu imsak dan waktu berbuka.
Kalau tak dapat nak tengok online tunggu je depan tv.
Akan adanye keluar waktu-waktu imsak dan berbuka tiap-tiap hari.

Harap anak-anak tidak meragam malam ni.
Si adha pun tidak lagi merengek senang mama nak masak sahur esok.

***pst... alangkah indahnye petang ni balik PERAK boleh bersahur dengan mak di kampung.

Tiada ulasan: