Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

HABIS NAIK RUAM


Gambar kat atas bukan gambar bontot anakku.
Tapi bontot anakku naik ruam sikit je gara-gara:

pakaikan pempes hari minggu hari tu.
Kesnye sebab nak gi jalan dan suami belikan dd.

Baru pakai tak sampai 1 jam twin dah meragam.
Bagi susu, pujuk dan layan semua dah tak kena.
Bukak pempes tengok bontotnye dah naik merah.

Nak nangis rasanye, yeala sejak pakai CD punggung twin dah tak naik ruam.
Tapi bila pakai kan balik pempes habis naik ruam.

Itula salah satu kebaikan bila kite pakai cd.
Bila kite dah start pakai cd dan dah lama tinggal pempes mesti akan terjadi kes macam ni kalau kite tiba-toba pakaikan pempes balik.

So MA dah say no to pempes sebab menyakitkan twin MA.

Tiada ulasan: