Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Blog Berwajah Baru


Suka, suka dan suka.
Wah banyaknye suka.
Korang dah lihat wajah blog yang cantik dan menarik ni?

Bagai orang mengantuk di sorang bantal.
Blog yang suram dan tak menarik langsung tiba-tiba di offer oleh kak Rose,
untuk mengubahsuai blogku.
Terus ku terima pelawaan beliau.

Kalau kawan -kawan nak lawat blog kak rose yang lagi super tu klik je kat bawah:



1 ulasan:

PinkUmmi berkata...

cantik blog nih...pink lagik..i like!!!