Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Sabtu

APABILA MAMA HAMPIR TERLUPA

Inila akan terjadi kalau selalu amalkan.
Hari ini nasib baik tak terbatal puasa umi.

Selalunyekan kalau hari minggu, time bagi makan anak memang jadi ruti harian.
Suap mulut anak, mulut mama jugak penuh.
Sambil menyelam minum airla kan.

Kalau baru first nak suap umi akan letak dibibir nak rasa panas ke tak nasi tu.
Tapikan tadi mama hampir lupa.
Hampir letak kat bibir nak rasa panas ke tak nasi anak.

Waaaaaaaaaaaaa....
Menjerit mama sekejap.
Nasib baik tak masuk dalam mulut terus kalau tak batal puasa mama.

*** pst.. batal tak puasa mama???

3 ulasan:

mummycda berkata...

.sama la ida pun...masa pose ganti aritu macm tu la...nak bg anak confirm test dulu...nasib tak tertelan.....:) kalau tertelan pun kira sah pasal terlupa kan..hihihi

ummi_norseha berkata...

biasalh mama ibu pun sm cm tu,tp hr nie si kmbar ibu puasa kul 12 nnti berbukalh...

saly@mama-i berkata...

mmg gitu kn,sblum suap ank2 mmg kt la yg mum dlu..tp klu t....makan dan t...lupa bln pose ni mgkin itu 'hadiah' dri Allah.. :)