Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Percubaan Pertama Gagal!

Masih buntu dengan perihal si kembar yang tidak mahu dengan orang.
Twin hanya kenal mama, ayah, abang dan ibu (bs) dia je.
4 orang ni je dia nak duduk tak kisahla tolong jaga atau ambik dukung.
Payahkan kalau anak taknak dengan orang.

Berbalik tajuk di atas umi dalam proses nak tukar bs ni.
Sebab apa nak tukar nanti umi citer di lain entry.
Bila nak tukar bs ni yang jadi masalah bila twin tidak mahu dengan orang lain.
Nangis bagai nak rak.

Adik ipar pernah jaga twin, tapi jaga dari jaun,
Macam mana tue?
letak je kat bawah bila dekat kembar nangis.
Ambik time nak mandi atau tukar cd je.
terukkan perangai twin sampai macam tu sekali.

Ku try pagi ni dengan kak berdekatan dengan rumah.
Tapi hampa yang ku dapat.
Tidak sampai hati nak drive bila dengar suara twin nangis sampai tiada suara.
Lalu ku masuk ambik bawak naik kereta terus hantar rumah bs lama.
Nasib baik tak beritahu bs lama yang nak berhenti hantar anak.

Esok ku nak cuba lagi.
Tapi hati kena kuat supaya tak masuk ambik twin bawak lari lagi.

Tiada ulasan: