Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Akhirnye, Mahu Juga..

First sekali alhamdulillah umi ucapkan kerana berjaya jugak dalam....

"menukar pengasuh anak-anak".

Semalam umi ada tulis entry pasal percubaan pertama yang gagal untuk menukar pengasuh.
Almaklumla twin bukan  mudah dengan orang dia tak kenal.
Mama nak bergerak sikit pun tak boleh.

Hari ni awal tak awal jugakla hantar anak rumah pengasuh baru.
Dalam 7.55 pagi dah sampai depan pintu rumah pengasuh baru.
Adha siap request lagi pagi-pagi nak pergi rumah kakak katanye.
Siap ingat jalan okey!!!

Alhamdulillah, sampai dan masuk anak-anak okey je main dengan anak-anak pengasuh tu.
Owh lupa pulak nak bagi tahu, pengasuh ni pun punyai kembar jugak tau.
Kembar sepasang umur muda sebulan dari kembar umi.
Tapi kembar dia dah boleh berjalan berbanding kembar umi.
Tapi takpela setiap perkembangan anak-anak itu tidak sama.

Bagus anak-anak mamm baik je duduk dan main.
Tapi adikla je la yang merengek sikit-sikit.
Maklumla adik rapat dengan mama.

Esok nak try lagi hantar kalau dah okey boleh bagi tahu pengasuh lama yang dah tidak mahu lagi upah dia.
Doakan anak-anak umi berkekalan duduk dengan pengasuh baru.

1 ulasan:

mamafarah4 berkata...

Alhamdulillah.. Tahniah berjaya juga tukar pengasuh. Hopefully pengasuh yang ini boleh diharap la..Kebetulan pulak dia pun ada kembar..Hehehe..Apapun bila umi duduk sama2 ngan kembar masa kat rumah, borak2 la ngan diorg,ckp umi kene pegi keje,nnt duduk rumah bla..bla..,jgn susahkan org,jgn nangis2.. walaupun diorg belum paham sepenuhnya.. sekurang2nya diorg dengar luahan perasaan umi tu..hehehe..