Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Bila Gaya Tido Macam Ni Mama Yang Naik Risau


Inila gaya tido si kembar umi.
Takda kain napkin tak tido lena la dorang.
Tapi yang merisaukan hati, sebab dorang tutup muka guna kain tersebut.



Nak kata cerah takda, sebab kami family tido dalam gelap cuma lampu dapur je bukak.
Kalau tarik kain tu confirm kembar nangis.
Pernah masa kat wad doktor marah takut lemas.
Tapi nak buat macam manakan dah habit dorang.

Kalau dalam buai harap kain buai yang lubang-lubang tu je bagi udara.
Kalau kat bawah kena pantaula takut tertutup penuh pulak muka tue.

Tiada ulasan: