Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Adik owh Adik


Inila anak bongsu umi setakat ini.
Diala paling nakal dalam rumah.
Akalnye, ada saje dia nak buat.

Kalau dalam kereta mama bawak confirm dia dok depan.
Yup, twin umi tak duduk dalam car seat.
Tapi alhamdulillah dorang baik je dok dalam kereta. 
Takda kacau mama, atau nangis.

Tapi kalau ayah bawak adik mesti dok belakang dengan mama dan abang.
Si kakak dok depan.
Kalau dua2 dok belakang habis mama.
Berebut nak naik kat mama termasuk abangnye.






Dalam minggu lepas si adik dah mula boleh duduk.
Di kala genap usia 1 thun 1 bulan.
Lambatkan?
Tidak mengapa janji anak-anak umi sihat sudah.
\Sejak dah boleh duduk, adik dok buli kakak je.

Kakak masih menjulur dan mengangkat punggung nak merangkak.
Tapi tak jugak merangkaknye.
Adik siap tepuk tangan bila dah boleh duduk.
Nakalnye anak mama.

Tiada ulasan: