Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Isnin

Sekitar Majlis Hari Jadi Si Kembar

Alhamdulillah, akhirnye selesai jugak majlis hari jadi yang pertama si kembar umi.
Walaupun pada mulanye hujan lebat tepat-tepat event bermula.
Tapi Allah itu maha mengetahui, selebat-lebatnye hujan akhirnye berhenti dalam nak dekat jam 4 petang.

Syukur ya Allah, majlis berjalan dengan lancar.
Makanan yang di sedikan memang terlebih mencukupi.
Siap bungkus kat tetamu.

Tapikan, si wiwin yang meragam.
Huhu penat mama.
Bak kata orang pantai timur, wiwinku "darat".
Tak mau dengan orang, menangis je kejenye.
Bagi tido, tak sampai 10 minit bangun balik, letak bawah nangis, dukung pun nangis.
Mungkin terkejut sebeb rumah ramai orang.

Mari tengok gambar makanan yang ada...

Set Party





Roti jala

Bihun Goreng

karipap + keropok lekor

Laksa Utara

Air Oren + Kuah laksa

Kek wiwin
 Ni pulak gambar wiwin dengan mama dan ayah.





Tengokla gambar masa belah kek tu..
Si adik dah nangis kaka pulak boleh pulak pegang kek habis tangan ayah dan tangan kakak.
Tak sempat nak lap habis muka kakak dengan krim..
So funny...
Ini aje gambar yang ada coz tak sempat nak tangkap gambar lain.
Gambar tetamu pun takda.

Insyallah next year birthday akan di buat di shah alam lagi...

Tiada ulasan: