Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Kerana Mulut < Dirang Di Bunuh>

Terkejut bila mengetahui motif pembunuhan kanak-kanak comel di JB baru-baru ini.
Kerana nenek Dirang maki suspek nyawa kanak-kanak ini melayang.

Betulla kata orang dulu-dulu.
"terlajak perahu boleh undur, terlajak kata nyawa melayang".

So jagala kata-kata anda dan diri umi sendiri.
Manusia ni kite tak tahu macam mana perangainye.
Baik di depan mata tapi di belakang kite tuhan saja yang tahu.

Al-Fatihah to adik Dirang

1 ulasan:

leyzajamil berkata...

as salam..singgah baca sini..mood : geram terkejut dgn apa yg berlaku ke atas arwah dirang. Tp syukurlah, si pesalah dah pun mngaku dia yg buat tggal nak hadap ke muka pengadilan aje..selisih nau'zubillah minta jauh stiap perbuatan khianat manusia kat family kita :'(