Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Nur Zahra Iffah - Anak Saudaraku

 Oh akhirnye dapat jugak melihat wajah anak saudara ku. Tunggu dari pagi tadi akhirnye baru sekarang dapat. Sebijik muka abang dia iman time kecik-kecik. Atenye dah adik beradikkan mestila sama.

Cuma beza kulit tak secerah abangnye(macam cina), rambut hitam + lebat dari abangnye.

Erm tapi petang ni, zahra kena tahan wad baby. Zahra masih tak kencing dari semalam. Adoila. Mesti kena proses macam -macamkan dengan doktor.

Makcik doakan semoga zahra cepat buang air kecil dan sepat keluar dari wad+hospital. Tak sabar nak gomol zahra balik kampung nanti.

Bila Mama Berposing..

Bergambar di tempat kerja umi.
Di kerusi sebelah kaunter

Muka sememeh hihi..


Motif: Nampak gemuk ke tak? Berat dah cecah 50kg.









Bertambah Lagi Sorang Umat Di Muka Bumi.

Alhamdulillah Jam 5.30 petang semalam kakak umi selamat melahirkan seorang lagi umat di muka bumi ini. Seronoknye. Bertambah anak saudara umi. Kembar ada geng la lepas ni bila balik perak.

Kakak umi selamat melahirkan cahaya mata perempuan seberat 3.4kg. Kecik sikit dari abangnye, iman yang 3.8kg. Kali ni pun kakak umi tak boleh bersalin secara normal walaupun dah cuba. Akhirnye ceaser jadi pilihan doktor.

Bayangkanla masuk dari pagi, bukaan dah penuh bila petang tapi baby still tak nak keluar. Akhirnya ceaser. Nampak gayanye, kakak umi takleh normal la kalo ada baby yang ketiga nanti. Takpela kan janji kakak dan anak saudara umi selamat sudah.

Ish tak sabar nak balik tengok. Erm, lambatnye tunggu gambar dari mak.