Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

AKHIRNYE BELI JUGAK.

Hari tu pikir malas nak beli.
Yea la twinkan kecik lagi.
Takut panas plakkan.

Lagipun semua saiz yang umi tengok semua dalam usia 1 tahun ke atas.
Tu la malas beli.

Tapikan tadi dalam nak cari tudung nak pakai raya.
Terjumpa jugak barang tue.
Pikir 2 3 kali nak beli ke tak.
Comel sangat bila tengok.
Macam-macam kaler jugak.

Akhirnye ambik jugak.
Mujurla ada saiz 0(bawah 6 bulan).
Tapi tak sama plak kaler dengan baju umi dengan adha.
Tapi dah berkenankan ambik jugakla.
Janji nampak sikit kaler hijau kan.

Bawah nila barang yang akhirnye umi beli.
Tak sabar nak tunggu twin pakai.












Nampak panjang pulak. Ni sekali kain.


ada 2 satu atiqah &satu aqilah

- TUTUP-

Blog ini tidak akan ada n3 selama 1 minggu.
Bermula dari 26 August - 4 September 2011.
Ini kerana umi akan pulang ke kampung umi dan suami untuk beraya.

Beraya kali ni terlalu lama cuti bagi umi.
Yea la satu minggu.
Maka dibahagikan 3 perak & 3 di kelantan.
Maknanye raya ketiga dah kena ontheway balik kelantan.

Owh yea, 3 September 2011 dirumah keluarga mertua umi ada kenduri.
Kenduri kahwin adik ipar umi.
Bertambah lagila menantu dalam keluarga mertua umi.

harap semua yang dirancang berjalan lancar.
AMIN.

Eh kawan-kawan walaupun blog umi cuti,
kepada kawan-kawan yang singgah rajin-rajinla klik iklan nuffnang yang tengah berlari kat atas tue.
Moga boleh membantu umi dalam kesesakan ketika anak-anak sakit.

Bila Mood Sudah Hilang, N3 pun Tak tahu Nak Tulis apa

 Hari ini mesti yang ramai yang dah cutikan.
Ada dah yang nak pulang ke kampung petang ni.
Umi ahad petang baru balik kot.
Kalo suami cuti esok petang esok balik.

Jadi bila mama dah kekeringan idea.
layan je la twin main ladybird dorang.
Gambar ni sehari sebelum masuk wad hari isnin baru ni.