Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Apa Yang Di Cari Orang Dalam Blog Korang?

Selama ni umi dok baca N3 orang je tulis berkenaan ni. Tapi kali ni umi plak nak tulis. Tadi tryla nak check tapi tak sangka plak keyword ni yang keluar. Takda benda lain ke nak cari??? Huhuhu





Nak tahu apa yang keluar bila umi search perkataan tue... Huhu kawan-kawan try sendiri la boleh.. Lucah sungguh orang menaip keyword ni...

Bahaya Okey Kalo Dibiarkan...


Sekarang ni adha pantang nampak mama dukung adik-adiknye.
Mesti dia nak dukung jugak. Tak bagi kang mengamuk.
Dah bagi happyla dia.
Tapi amat sukat nak tangkap gambar time dia pegang adiknye.
Ya ampun! kasar sekali.
Suruh peluk kat muka dia gi peluk.
Nasib baik tak masuk mata.
Tunggu abang besar sikit mama bagi dukung yea sayang..




Ni adalah taktik nak ambik dukung tapi adik dah mengelongsor ke bawah.

Marah mama nak angkat adik.

Gaya Adha

Busyuk...

Ni gaya bila tanya mata mana...