Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Bepanthen

N3 ni khas untuk ellisya bakal dapat kembar jugak..

Di dalam N3 ini umi telah mengalami niple crack. Memang kritikal k bagi umi. Memang terbelah dari atas kebawah. Elok nak kering pum jadi balik. Masuk mulut baby lagila sakit. Azab k. Jadi umi sharekan perkara ni pada kak mieja.

Kak mieja cadangkan umi pakai cream jenama "Bepanthen". Yang jadi masalah yeala, umi berpantang di kampung jauh dari pekan.Takdala plak transport nak gi beli. Tapi mujurla kak mieja baik hati tolong belikan dan poskan untuk umi. Thank you very much to kak meija.

Alhamdulillah bila pakai cream ni niple umi beransur pulih. Cream ni umi rasa sesuai bagi umi. Bukan apa, bila kite sapu kat niple tak basuh pun takpe waktu nak menyusu coz dia selamat untuk baby. Tapi umi jarangla buat.

Cream ni banyak kegunaan dia tau. Tak semestinya niple crack je boleh guna, kalo baby ruam lampin pun boleh pakai. Nak tau lain-lain kegunaan klik je nama bawah ni:

Nak Kelihatan Cantik Tapi Tak Tahu cara???

Klik je link kat bawah ni...

Too much blusher on? Learn the techniques from the professionals at #DewAcademy. #MilkADeal

Cara Menambah Pendapatan Sampingan

Nak rezeki Lebih??? Nak Tambah Pendapatan anda??? Jom join #ChurpChurp Sekarang.