Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

PEMENANG GA SECOND BIRTHDAY ADHA


First sekali umi mohon maaf atas kelambatan cabutan undi di buat.
Umi terlalu bz dalam urusan family.
Mana anak tidak sihat lagi dan majlis kenduri mak saudara sendiri.

Second, umi mohon maaf cabutan terpaksa dibuat melalui sistem random.
Bukan kerana tukang cabut undi tidak sihat.
Tapi si tukang cabut undi tidak memberi kerjasama yang kurang baik.
Habis dibaling-balingnye kertas undi.
Siap gelak-gelak lagi.
Maka cabutan terpaksa dibuat melalui sistem random.

Jom kite tengok sapa yang kena?
Meh cepat.









No pertama adalah:









http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/11/sec0nd-birthday-adha-giveaway.html



No Kedua adalah:









http://mimiezalikhahouse.blogspot.com/2011/11/sec0nd-birthday-adha-giveaway.html

 No Ketiga adalah :


















http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/11/sec0nd-birthday-adha-giveaway.html



Noted: Kepada Pemenang Sila beritahu jantina anak jika pemenang dah kahwin dan mempunyai anak.. Yang masih bujang hadiah misteri menanti anda.

6 ulasan:

maszmadi berkata...

tahniah buat pemenang...

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah.. rezeki anak saya ni... :-)

anak saya perempuan.. umur 15 bulan.. ohya, mcamana saya nak bagi detail yer.. dkt sini ke?

IntaNBerliaN berkata...

kalu gitu sy bg detail sini je la ye :-)

NOORZARINA BINTI AHMAD TAZARI

NO 139 JALAN ANGGERIK 6/6
AMANJAYA
08000 SUNGAI PETANI, KEDAH

013-530 9850

TQVM

cikpuanhady berkata...

kak..sori, tak perasan...saya dah datang melapor diri..saya ada anak pompuan, umur 3 tahun..bagi details kat sini ek..

Haszuraidah Ishak
Lot 250
Kampung Atas Pinggir
17030 Pasir Mas
Kelantan
019 7393004 (sms) / 013 9655239 (call)

thanks..

cikpuanhady berkata...

me ada buat tq entry, tapi autopublish jam 10.45 pagi kat blog bawah ni..

http://www.ceritaindahkami.com/

mimie berkata...

kak, sori xperasan..sy blm ade anak ag...sy bg details kat sini je la
nur azlin bt baharum
301, blok cendekiawan, kolej pendeta za'ba, universiti putra malaysia. 43400 serdang selangor