Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Rabu

Team Building - Hari First

Di Pantry Office. Menuggu time naik van.

Berkumpul di pintu masuk office

Dalam Van dah. Nak berangkat ke Nur Lembah Pangsun 
Dah Sampai...

Sesi bagi bilik.

Makan dulu baru masuk bilik.

Gambar dari bilik.

Makan malam.

Dengar taklimat tentang aktiviti.

Kusyuk...
Habis je dengar taklimat kami melakukan aktiviti yang pertama iaitu "Burung Hantu". Takutnye!!! Mana taknye kan, dah jalan waktu malam, pastu tutup mata. Dah naik bukit ditinggalkan sorang-sorang(umi berdua). Menangis?  Yes umi nangis sebab terkejut ada benda merayap di belakang badan.

Pagi esok kantoi, rupanya trainer yang gerakkan kayu di belakang. Buat malu je umi nangiskan. Hihihi... Takpa jadikan kenangan.

1 ulasan:

maszmadi berkata...

erm, tasik tu boleh mancing ker? hehe

burung hantu, dulu masa sekolah penah kena buat, tapi kelakar coz time tu fasi susun tpt duduk dekat2 ngan kawan2 yang join aktiviti, siap boleh borak2 lagik ngan kawan sebelah... haha