Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Puas nak Pikir Tajuk Tapi Tidak Dapat!


Dari pagi sampai sekarang gambar ni tersimpan dalam draft.
Tak tau nak letak tajuk apa jadi ia tersimpan tak di publishkan.

Gambar ni kawan umi candid masa gi team building baru ni.
Bermacam-macam bermain dalm pikiran masa ni.
Terutamnya anak-anak di rumah.
Hu sedihnye.

Bukankah seronok kalau kita ada masa bersendirian jauh dari semua masalah?
Tenangkan fikiran yang dah serabut dengan masalah.
Tapi macam mana pulak nak tenang kalau anak-anak yang tidak pernah berpisah dengan kite berjauhan dengan kita?
Tak tenteram juga pikiran kita. 
Bertambah rungsing adala.
Adoi!!!

Makanya, bagi umi anak-anak adalah terapi menghilang stress di pejabat dan di rumah.
Tengok muka anak-anak hilang masalah.

Rindu anak-anak yang sihat dulu.
Sekarang twin tengah demam.


1 ulasan:

maszmadi berkata...

hah ada jugak tajuk tu... ok ler... hehe

bestkan kalu dapat bercuti, relax jerk.. erm, moga twins cepat sembuh yerk..