Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

MY KIDS AND TUPPERWARE


Jom Pakat Join Ramai-Ramai.
Tarikh Tutup 30/11/2011

Nak tahu lebih lanjut klik banner kat atas.



Nama Anak : Muhammad Dzal Adha Muhammad Hasry
Umur: 2 Tahun

1 ulasan:

Tupperware Lover berkata...

Salam.. Baru sempat nak reply kat entry ni.. Aritu dah tgk. Chomellll.. Umi pun ada kembar gak rupanya yer.. Suka tgk :) twin saya baru nk masuk umo 5 bln. Next time bleh la nak tnya2 pengalaman jaga twin ni eh! Macih sudi join contest yer..