Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Ada Aku Kisah : Surat Khas N3 Buat Tanpa Nama

Assalammualaikum Cik Anon.

Umi tahu awak sentiasa melihat,membaca dan mengambil tahu segala N3 yang di tulis pada blog ini. Umi juga tahu siapakah diri anda kerana anda telah mengantoikan diri anda sendiri.

Kenapa umi berkata begitu? Sebab sebelum ni pun Ko telah mengomenkan di blog kawanku dengan kata-kata sebegini padahal dia tak pernah keluarkan N3 bergambar memakai pakaian yang Ko maksudkan.

Cik Anon! Dunia ni kecik je. Bila ko meninggalkan komen sebegitu rupa sekejap je orang boleh kesan ko. Ko tak jauh pun dari umi. Dekat sangat. Hari-hari umi jumpa. Kawanku tu pun hari-hari pun jumpa. Ko macam masuk perangkap sendiri.

Wahai cik anon! Ada umi dengan kawan umi tu kisah dengan komen yang ko tinggalkan? Takda maknanye okey. Umi tak marah ko tegur umi. Mungkin umi boleh baiki. Umi pun manusia jugakkan. Tapi sebelum menegur orang cermin dulu diri.

Kalau mulut ko pun bau macam jamban, ko tak layak menegur orang. Walaupun Ko sembahyang cukup 5 waktu tapi tak guna jugak kalo ko kuat mengumpat orang. Mengumpat ni sama juga ko makan daging saudara ko sendiri.

Umi tau diri umi pun takla perfect sangat macam diri ko. Betul tak? Ko hari-hari tengok umikan. Pandai-pandaila ko pikir sendiri.

Last, cik anon memang menunggu umi membuka privasi komen kat blog umi. Sebelum ini umi hadkan kepada yang mempunyai akaun gmail boleh komen sekarang umi dah tiada had orang nak tinggalkan komen. Tapi tak sangka pulak kan, bila buang saja privasi komen terus ko tinggalkan komen.

Cik anon, baca la lagi blog umi. Boleh upkan traffic blog umi. Alhamdulillah.

Sekian terima kasih.

Tiada ulasan: