Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Sape Pernak Bersalin Ikut Tingkap(Ceaser)

Tadi umi telefon kakak tanya dia dah balik belum.
Tapi dia kata dia dah keluar tapi masih kat ipoh tengah cari jarum suntik ubat.
Kat sini umi dah terkejut, kakak dah kena jadi doktor sendiri ke?
Bila tanya kenapa dia kena cucuk ubat sendiri kat rumah dia tak tau.
Tanya tu ubat apa dia dah lupa.

Boleh tak sape-sape bagi tau umi tu ubat apa?
Kalo yang pernah dapatla ubat tu lepas bersalin?
Coz ramai jugak umi dengar orang bersalin ceaser.
Tapi tiada pulak terima ubat suruh cucuk sendiri kat rumah.

Please...

6 ulasan:

myamyza berkata...

kite pon bersalin c-zer tapi tak ada pulak ubat cucuk sendiri.. tapi kite kat sepital lama dalam 9 hari, biasa misi hari2 cucuk, tapi tak tanya pulak ubat ape..

Amiizaa2001 berkata...

setahu akak kalaou org tu ada kencing manis doc akan supply jarum utk suntik ubat pengalaman adik ipar.

Cik Rose Cute berkata...

Cik Rose pun pernah jugak bersalin operate...tapi tak ada pun ubat kena cucuk sendiri...tak tahu la....

Salina@IbuAqil berkata...

Kita dulu oprate tp x ada le pulak smpai blk umh kene cucuk2 ubt ni..

Rizziela berkata...

saya dah 2x czer...tak pernah plak cucuk3 sendiri..setau saya..kalau yg cucuk sendiri ni orang yg kena insulin..yg ada kencing manis

alyyani berkata...

pain killer ke umi? kalau pain killer pil pun ada..