Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Menanti Khabar Dari Hospital Ipoh

Baru je telefon mak di kampung. Dapat berita gembira. Tak sabarnye nak jumpa anak saudara baru.

Ingat tak n3 lama umi kisah anak saudara umi nama iman? Kalo tak tau klik Sini. Iman ni sebaya adha cuma beza bulan. Iman bulan 3, adha bulan 11 2009. Besar sekarang pun dah sama je.

Tapi tahun ni umi dengan kakak umi berlawan bulan bersalin. Kalo dulu kakak umi awal tahun kali ni umi pulak. Benda ni tak disengajakan.

Alhamdulillah bertambah la lagi anak saudara baru umi. Sekarang kakak umi masih dalam labour room Hospital Besar Ipoh. Insyallah petang kang selamatla bersalin.

Masih berteka-teki baby girl or boy.

Tiada ulasan: