Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Macam Tokang Pecah!


Sejak si adik ni merayap merata, habis rumah dikenjahnye. Bila abangnye join lagila haru - biru rumah. Nasib baikla takda siapa datang mengejut ke rumah. Malu owh rumah bersepah.

Kemas bila anak-anak dah tido je. Coz senang keje. Kalo kemas time dorang tengah main mesti dikenjah lagi. Penat aje kemas. 

Sekarang seronok sangat tengok kembar yang dah nak masuk 8bulan. Alhamdulillah dah makin bulat sikit. Makin lincah. Dah boleh nampak perbezaan dorang. Yang paling best dah pandai berebut mainan. Yang menang mestila adik coz adik dah merayap merata je. Kakak? masih bergolek mengejar adikye.

Normal ke tak kakak masih tak menjulur lagi? Usia dah nak masuk 8bulan. Tapi asyik golek je. Risau jugak di hati. Tapi dia dok asyik angkat bontot je. Macam nak merangkak tue. Tapi kebelakang. Normal ke? Harap-harap normal.



Habis di punggahnye block kayu dalam bakul.

Muka tak bersalah bila habis main.




Kakak yang maintain je. Bergolek aje tau.

3 ulasan:

ArELeEz berkata...

w/pon macam tongkang pecah tp, musti xsampai hati nak pok2/marah2 kan bila tgk muka twins? he3..

Salina@IbuAqil berkata...

biasalah kan kalo dah beranak kecik ni.. org nak dtg umah pun patah blk x jd datang.. hik3!!

Cik Rose Cute berkata...

Syifa pun belum menjulur lagi baru nak angkat punggung...Tapi dah duduk dalam walker...tak lama lagi masuk 8 bulan lebih kurang twins tue...