Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Jom Pakat Join, Menjimatkan Sistem Kewangan Anda...

14
Sekarang nikan kalo boleh semua umi nak jimat. Coz boleh saving di masa hadapan. Bagi umi pampers tu adalah satu pembaziran tapi apa kan daya kena jugak. Kalo tak tiris & basah la dalam rumah.


Kenapa umi kata pampers itu pembaziran. Korang bayangkanla pampers tu jenis pakai buang. Pampers paling murah setakat ni umi jumpa 25++. Paling mahal nak dekat 40. Mahalkan. Bagi umi yang anak 3 semuanya masih memakain pampers memang rasa agak penat.


Kembar pampers saiz M yang ada 80 keping tu dalam 2 minggu lebih je habis. Abangnye, sebulan jugak kot baru habis sepeket saiz XL. Peruntukkan untuk pampera anak-anak aje 500 sebulan. Belum susu lagi.


So, dari duit tue membazir dekat pampers umi dok asyik cari harga murah CLOTH DIAPERS nak bagi kembar pakai. Abangnye takpela kot pakai pampers. Tahun depan nak ajar taknak bagi pakai pampers. Cari-cari punya cari semuanye mahal. Tak mampu nak beli. 


Umi nak beli banyak dalam 20keping CLOTH DIAPERS. Yealakan, kembar pakai mana cukup 10 keping. Semua yang umi dapat harga paling murah RM 18 ringgit sehelai walaupun beli 20 keping(RM 360). Umi cuba cari yang boleh bayar ansuran(sistem kutu) namun tak jumpa. Tadi akhirnye umi jumpa. Seronok sangat coz kedai ni tengah bukak sistem kutu cloth diapers batch kedua.


Tiap-tiap bulan RM 50. Jumalah pemain 5 orang. Bilangan cloth diapers yang akan kite terima ialah 10 keping bercampur pelbagai jenis brand. Ok la tuekan. Takdala rasa mahal sangat. Umi tak mampun nak bayar sekali gus coz duit boleh digunakan ke perkara lain lagi.


Jadi umi join dua nama yang memerlukan pembayaran sebanyak RM 100 tiap-tiap bulan. Maknanye umi akan terima 20 keping cloth diapers. RM 500 untuk 20 cloth diapers yang bercampur brand.


10PCS CLOTH DIAPER MIXED DESIGN & BRAND TERDIRI DARI BRAND COOLABABY, QQBABY, BABYLAND, RAINBOW, SUNNYBABY, GGBABIES, HF LUXURY MINKY & FREE WET BAG. 


Kalo ada rezeki bulan ni start bayar. 


Nak join? Klik je kat bawah nie:


Sistem Kutu Cloth Diapers

























2 ulasan:

Cik Rose Cute berkata...

kita dapat free jer...join contest hari tue..menang..untuk pakai anak yang kedua....sekarang pampers dah tak pakai dah....malam pakai benda alah tue...jimat la...

MaMa_AdHa berkata...

untung akak menang dapt benda ni. Umi takde rezeki nak menang so kena beli