Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Jumaat

Demi Mu Anak Mama Rela Dalam Paksa (hari ketiga)

Yes,Yes dan Yes!!!

Happynye hari ni. Akhirnya mama berjaya reverse kete keluar dari pagar rumah yang sempit tu. (tak sempit sangat pun). Itupun dengan bantuan en suami yang tunggu di belakang kereta untuk tengok ada kete lalu ke tak. Hihihi.

Alhamdulillah makin berjaya membawa kereta. Dalam 3 hari umi bawak ni dah ada sedikit kemajuan dalam pembelajaran bawa kereta. Cuma takda keyakinan lagi nak drive sampai office, coz kecut perut tang nak bawak kereta kar roudboard(betul ke eje ni).

Hari ini suami memaksa umi belajar sampai boleh bawak kuar kereta dari parking. Coz dia cakap sampai bila nak suruh orang tolong pusing siap-siap kereta tue kan. Nak taknak kenala cuba pagi tadi. Alhamdulillah berjaya.

Ruapanye tidakla susah sangat nak bawak keluar cuma kena berhati-hati je. Tapi apa-apa pun kena banyak belajar lagi. Jangan terlalu yakin. Sebab belum betul-betul berjaya lagi.

All the best umi!!! Cayukkk...

2 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

Cayalah mama!!!!!!!!!!! U go mama!!!!! ;))))))))

MaMa_AdHa berkata...

TY KAK INA...