Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Khamis

Demi Mu Anak Mama Rela Dalam Paksa (hari kedua)

Hari ni hari kedua umi menghantar anak sendirian. Alhamdulillah hari takdala kecut perut macam semalam. Lebih berkeyakinan sewaktu drive. Itupun sebab kereta tue dah tolong dipusingkan siap-siap oleh sepupu umi petang semalam. Kalo tak berpeluh takut bersagat dengan myvi sebelah kereta umi.

Erm, nampak gayanye minggu ni kena belajar ngundur kereta la jawabnye. En suami, sila ada di rumah pada hari minggu untuk mengajar isterimu ngundur kereta.

Tapi, balik keje semalam umi ambik naik motor coz umi fail mengeluarkan kete dari parking. Haha lawak giler. Pagi boleh bawak petang dah tak boleh.

Tapi pagi ni nak menyenangkan umi petang karang, umi parking luar rumah je. Janji boleh umi bawak petang karang sudah. Bab parking ni pun tak berapa nak cemerlang lagi sebenarnye. Lurus tu boleh tapi nak perapatkan ke tepi masih belum berjaya sepenuhnye.

Insyallah kalo umi belajar mesti boleh. Cayukk umi!!!

3 ulasan:

Salina@IbuAqil berkata...

X per mama memula mmg takut.. Lama2 akan jadi biasa.. Gementar pun hilang.. ;)

amieroziana berkata...

oklah tu at least umi boleh jugak awak...saya lagi hampeh tak berani lansung nk bawak...huhuh

Rizziela berkata...

x per ummi..perlahan lahan belajar...mesti boleh punya