Kepada pihak pengunjung Blog MA yang tak seberapa ini MA ingin ucapkan terima kasih sudi menjengahkan diri ke BLOG umi.



Blog ini adalah hak MA. Jikalau orang yang menjengah BLOG ini terasa MA minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki. BLOG ini hak peribadi MA. Apa yang MA tulis hanya luahan hati dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.



Selasa

Burpp.... Kenyang. Ty Boss

Tak senonoh betul umi. Boleh plak berlahak kat sini. Hihi. Bukan apa hari ni umi kekenyangan coz dapat makan free kat office tengah hari tadi. Sedap sangat.

Hari ni big boss tempat umi keje belanja makan tengah hari. Tidakla jauh dari tempat umi berkerja. Di seksyen 9 je. Kat restoran pelita(plaza masalam). Ni first time umi makan kat sini. Memang puas hati la. Sedap!!!.

Tapikan bila pergi kat restoran ni macam restoran antarabangsa dah pun. Bermacam-macam negara ada makan kat situ. Bermacam-macam jenis kulit dan gelagat orang.

Apa-apa pun makanan kat situ memang sedap tambahan plak dengan kari kepala ikan memang menyelerakan. Makan pulak waktu tengah harikan. Kenyangla, dijamukan plak dengan rojak(pasembur), dan buah-buahan. Tak terhingga kenyangnye. Sengkak perut di buatnye.

Ty boss... Lain kali belanja lagi. hihihi.


*** sorry gambar takda la.. Tak minat nak tangkap time makan. huhu.

Tiada ulasan: